Manisa İl Koordinatörlüğü

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Tkdk Manisa İl Koordinatörlüğü’nü Ziyaret Etti.


Üzüm rekoltesini açıklamak üzere 11 Eylül Pazartesi günü Manisa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba basına kapalı olarak TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü’nün de içerisinde bulunduğu tarım kurum ve kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertesi gün kahvaltı programından sonra Bakan Fakıbaba yanında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, kamu kurumlarının amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.
TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü’nde Bakan Fakıbaba’yı TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı ve TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu karşıladı. Bakan Fakıbaba tüm personel ile tek tek selamlaşarak kurum binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra koordinatörlük makamına geçen Bakan Fakıbaba’ya TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı tarafından kurum işleyişi ve TKDK’nın tarıma verdiği katkı hakkında brifing verildi. Bakan Fakıbaba, TKDK’ya memnuniyetlerini bildirerek kurumdan ayrıldı.

Bakan Fakıbaba daha sonra Manisa’nın Yunusemre ilçesinde TKDK’dan %50 hibe desteği almış olan Hasan Türek hayvancılık işletmesinde incelemelerde bulundu.