Manisa İl Koordinatörlüğü

Manisa İl Koordinatörlüğü Uzmanlarımız Alaşehir ve Sarıgöl İlçelerimizi Ziyaret Etti.


Manisa İl Koordinatörlüğü olarak ilimizin hibe desteklerinden maksimum seviyede yararlanması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda 21.06.2017 tarihinde TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızdan Gözde Sevilmiş ve Vacit Günezer,  Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerimizin yerel makamlarını ziyaret etti.
Uzmanlarımız ilk olarak Alaşehir ilçemizin Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Tarım İlçe Müdürü Tarık Memiş ile görüştü. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun; IPARD II programı kapsamında ilçemiz genelinde hibe destekli yatırımların artırılması için ticaret odaları ile bağlantıya geçilerek her bir sektör ile ilgili toplantılar yapılması gerektiğini belirterek, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte bu konuda çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.
 
Uzmanlarımız ziyaretlerine Sarıgöl ilçemizin Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Tarım İlçe Müdürü Ahmet Yıldırım, Sarıgöl Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Halil Aygün ile devam etti. İlçemizin tarım ve hayvancılık alanında potansiyeli ile ilgili görüş alışverişinde bulunan uzmanlarımız, IPARD II programı desteklerinden bahsederek, 12 Haziran 2017 itibariyle Kanatlı eti ve kırmızı et kesimhanelerine, parçalama tesislerine ve et işleme tesislerine; su ürünleri işleme tesislerine, meyve sebze işleme ve paketleme tesisleri ile soğuk hava depolarına hibe desteği verecek olan IPARD II Programının 2. Başvuru Çağrı ilanına çıkıldığı bilgisini verdi.