Manisa İl Koordinatörlüğü

Manisa TKDK Uzmanları Demirci ve Köprübaşı İlçelerimizi Ziyaret Etti


TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızdan Elif İBAŞ ÖZKUL ve Mustafa Hünkâr PARLAK 01.06.2017 Perşembe günü halı dokumacılığı ile ünlü olan Demirci ve çilek üretiminin çok olmasından dolayı çilek kent olarak adlandırılan Köprübaşı ilçelerimizi ziyaret etti.

Uzmanlarımız öncelikle Demirci ilçemizin Kaymakamı Mutlu AKYOL, Belediye Başkanı Selami SELÇUK ve Tarım İlçe Müdürü İslam KÖSE ile görüştü. TKDK hibe destekleri ile kurulan tesislerinin ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağı ve yeni istihdam alanları oluşturacağının altını çizen uzmanlarımız, IPARD II Programı hibe destekleri ve kurumumuzun yeni proje çağrı dönemindeki çalışmaları hakkında yerel makamlarımıza bilgi verdi.

Daha sonra Köprübaşı ilçemizin Kaymakamı Kemal BALABAN, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer MERGEN ve Tarım İlçe Müdürü Veli ÇOBAN’ı ziyaret eden uzmanlarımız, nüfusunun çoğunluğu tarım ile uğraşan ilçemizde hibe fonlarının azami derecede kullanılmasının önemini vurguladı. IPARD II Programı kapsamında verilen hibe desteklerini anlatan uzmanlarımız, karşılıksız olan TKDK hibe desteklerinin geniş kitleler tarafından kullanılması için nasıl bir yol izleneceği konusunda yerel makamlarımızla görüş alışverişinde bulundu.




 
Cimer