Manisa İl Koordinatörlüğü

Manisa TKDK Uzmanları Salihli, Kırkağaç ve Soma İlçelerimizin Yerel Makamlarını Ziyaret Etti.


TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızdan Merve Elif MAMİKOĞLU ve Sedat ARSLAN, 16.05.2017’de Salihli ile 25.05.2017’de Kırkağaç ve Soma ilçelerine TKDK hakkında bilgilendirme ve IPARD programının farkındalığını artırmak, irtibat noktaları oluşturmak amacıyla yerel idarelere ziyaret gerçekleştirdi.

Salihli ilçemizin Kaymakamı Turgut ÇELENKOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim KARACA, Belediye Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan SÖZER, Tarım İlçe Müdürü Ali DEMİR ile görüşen uzmanlarımız, tarım sektöründe gelişmiş olan Salihli’de IPARD I programı kapsamında verilen hibe destekleri hakkında bilgi verildi ve IPARD II programı kapsamında nasıl daha fazla yarar sağlanabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular.
Uzmanlarımız daha sonra Kırkağaç ilçemizin Kaymakamı Cengizhan YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör, Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Murat ALBAYRAK’ ı makamlarında ziyaret etti. Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan YILMAZ IPARD programını bildiklerini ve verilen hibe desteklerinden daha fazla kişinin yararlanmasını istediklerini söyleyerek bu konuda TKDK ile birlikte hareket edebileceklerini ve çalışma yapabileceklerini belirtti.

Ziyaretlerine Soma Belediye Başkanı Hasan ERGENE, Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Hakkı ÇETİN, Tarım İlçe Müdür Vekili Hayati ASLAN ve Ziraat Mühendisi Emre ÇALIŞIR ile devam eden uzmanlarımız, TKDK ‘nın %50-70 arasında hibe desteği verdiği sektörler ve IPARD II programı hakkında bilgi verdiler.