Manisa İl Koordinatörlüğü

MANİSA TKDK, MANİSA TİCARET BORSASININ DÜZENLEDİĞİ PAYDAŞ ÇALIŞTAYINDA


Manisa Ticaret Borsasının 2017-2020 Stratejik Yönetim Dönemi Planı'nın belirlenmesi kapsamında 02.12.2016 tarihinde düzenlemiş olduğu paydaş çalıştayına TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızdan Mustafa AKÇA ve Aşkın ÇELEBİ katıldı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB Manisa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mahmut KARĞIN ile Siyaset Bilimci ve Yönetim Sistemleri Danışmanı Önder Aydın’ın moderatörlüğünü yaptığı çalıştayda Manisa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yunusemre ve Şehzadeler Kaymakamlıkları ve İlçe Belediye Başkanlıkları'na bağlı ilgili müdürlük ve daire başkanlıkları, İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, Zafer Kalkınma Ajansı, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Manisa Ziraat Odası Başkanlığı, Manisa Ziraat Mühendisleri Odası, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, Manisa İlçe Oda ve Borsaları ve Basın Kuruluşları gibi ortak faaliyetlerde bulunulan kurum ve kuruluşların başkanları, birim müdürleri ve uzman temsilcileri de hazır bulundu.
Çalıştayın açılış konuşmasında Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP; 1925 yılından beri toplumsal  ve  ekonomik  fayda  üretmek  için kamu  yararını  sürekli   ön planda tutarak hizmet verdiklerini ve 2013 yılından itibaren de daha etkili  hizmetler  üretmek  için Stratejik Yönetim Sistemine geçildiğini belirtti. Bu kapsamda Stratejik Yönetim Dönemi Planı'nın oluşturulmasında paydaşların fikir ve görüşlerinin Manisa Ticaret Borsası çalışmalarının belirlenmesine yön verecek stratejik ihtiyaçların ortaya konmasını sağlayacağını ve hizmet kalitesinin arttırılmasında etkili olacağını söyledi.
Çalıştay katılımcıların görüş ve beklentilerini belirtmeleri için yapılan anket ile sona erdi.