Manisa İl Koordinatörlüğü

TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur USLU Gördes'de potansiyel faydalanıcılarla buluştu.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Manisa İl Koordinatörlüğü tarafından Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesi öncülüğünde 25.11.2016 tarihinde Gördes Belediye Kültür Merkezinde IPARD II ve LEADER tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Gördes Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Gördes Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, Gördes İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör AKYOL, LEADER programı Yerel Kalkınma Rehberi Dr. Seher ERKAL, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile potansiyel başvuru sahipleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Toplantıda TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur USLU sunum yaparak IPARD II ve LEADER programı hakkında bilgiler verdi. Konuyla ilgili yöneltilen sorular İl Koordinatörü Uğur USLU ve Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Barış KARAKAYA tarafından cevaplandırıldı. Verimli geçen ve potansiyel faydalanıcılarla birebir görüşme şansı da yakalanan toplantıda, Gördes ilçesinden gelecek yatırımların önemine değinildi ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.